Nachtjes aftellen!
Door: 6x6x6oceanie
Blijf op de hoogte en volg Team Oceanie.nl
12 April 2011 | Nederland, Amsterdam
Ding dong, daar stonden ze dan, Andrew & Daniel. Gelukkig konden we toen de gevolgen nog niet overzien! In onze video (zie www.oceanie.nl/6x6x6opreis) zie je hoe het eraan toe ging. Vooral de bathroom sessions ("Hi, I'm Dan, de lekkerste Australier in Amsterdam" - wink) moesten tot 8x toe over omdat de filmcrew continu in de kreukels lag. Lees: ondersteboven in de douche hangend, krom van het lachen.
STEM JE OP ONZE VIDEO? Dan worden wij misschien wel de grote winnaars van 6x6x6 op Reis en krijgt oneMen de grootste portie van de grote pot met geld. Als we winnen kunnen we misschien wel een sequel maken na de reis. Date 2 - judgement day! Andrew en Dan zijn in elk geval wel in voor een cliffhanger of twee :- )
Nog vier nachtjes. We gaan zaterdag om 14:00h de lucht in, richting Hong Kong. Rarara met wie? Ruben en Sam, aka team Azie. Nice. Vanaf Hong Kong vliegen we door naar Brisbane. Ongeveer 34 uur reizen om er te komen, yiihaaa. To be continued...
Je blijft het meest up to date via:
[en het mooie is, als je volgt doneren de sponsoren $$ aan de 6 goede doelen - hoef je zelf niks voor te lappen!]
Ciao miao!
Daphne & Anna
ps) voor wie van cijfertjes houdt..
DEP AMSTERDAM TERMINAL 3 16APR 14:00 SAT CX270 ECONOMY NON-STOP
ARR HONG KONG INTL T1 17APR 07:05 SUN (74A) CONFIRMED